söndag, april 09, 2006

Genialiskt

Jag älskar badrum där de byggt så att vattnet rinner bort från golvbrunnen!

6 Comments:

Blogger mikebike said...

haha... det där känner man igen... så var det hos mossan och fassan. det var ett jävla sjå med gummiskrapan efter en liggdussch.

7:23 em  
Blogger Emi said...

Det värsta jag varit med om i badrumsväg var ju ändå på ett hotell i Österrike där de hade en jävla gardin som duschdraperi. :)

7:32 em  
Blogger mikebike said...

ohh emma då har du mycket kvar att leva... jag trodde fram till för 1,5 år sedan att det värsta jag varit med om i badrumsväg var i london när jag och min tjej var där och myste... de hade jacuzzi stod det, läckert. det var bara det att när vi kom dit hade de samma röda heltäcnkningsmatta i badrummet som i resten av hotellrummet. runt toan hade det liksom plattats till och blivit sådär skönt stelt som heltäckningsmatta troligen blir när tillräckligt många kissat utanför. sedan så var jacuzzin en besvikelse. den var typ från 70talet och det hade runnit brunt ur hålen. blev noll sugen att bada där. det trodde jag var dt värsta... till jag och min bror bodde på bowerys whitehouse (fan jag måste nästan blogga om det) i NY. ja det får du läsa om på bloggen.

8:18 em  
Anonymous Anonym said...

håller med..fin ny blogg btw;)!

11:11 em  
Blogger Emi said...

Mike: Haha ja OK jag ljög kanske lite när jag sa att badrummet i Österrike var det värsta.. Det värsta var nog när jag bodde i London och min polare var där och hälsade på. Man var ju tvungen att först sätta på varmvattnet en halvtimme innan.. Så min polare hoppar in i duschen och tvålar in sig rejält. Då slutar duschjävlen funka. Inte ens kallvatten! MEN! Eftersom vi är i England har de naturligtvis en gemensam dusch i trappen, dit hon får springa upp helt intvålad. Jag fattar fortfarande inte hur engelsmännen tänker när de bygger hus..

Hannah: Tack gumman! :)

10:21 fm  
Blogger Emi said...

Förresten Mike, ser fram emot att läsa om NY-badrummet. ;)

10:22 fm  

Skicka en kommentar

<< Home